BOSCH Bilbatteri

CH Bilbatteri

  - BÄST i Test! 

Kort beskrivning

Bilbatterier från BOSCH är underhållsfria gjorda med silverkalcium teknologi och överstiger orginaltillverkarnas specifikationer och prestanda. Valet av batteri påverkas av typ av utrustning, körförhållanden och klimat och därför finns batterierna i tre olika utförande för att uppfylla alla krav.

 

 

BOSCH BÄST i KYLA!

Oberoende batteriundersökning!


Klicka för rätt bilbatteri till Ditt fordon

 BOSCH S-serie 

  BOSCH Bilbatteri S4 bilbatteri BOSCH Bilbatteri S5 bilbatteri BOSCH Bilbatteri START-STOP bilbatteri BOSCH Bilbatteri AGM S6 bilbatteri
  Är en kraftfull energikälla för säker start för mellanklassbilarnas ökade krav på prestanda. Med en marknadstäckning på 97% uppfyller batteriet även de asiatiska bilarnas specialkrav. Passar bilar i lyxklassen som kräver hög batterieffekt. För säker start av stora motorer och för driftsäker strömförsörjning till säkerhets- och komfortutrustning. EFB batterierna har dubbla cyklingslivlslängden jämfört med vanliga batterier, större laddingsacceptans, högre densitet på det aktiva materialet. AGM är kraftkällan vid maximala strömbehov. 100% säkerhet mot läckage då syran är bunden i glasfibermattor. Maximalt volymutnyttjande. Tåligt mot vibrationer då plattorna sitter som gjutna. Kan även monteras liggande. 

 

 

 

____________________________________________________________________

Teknisk support

Supporten ger dig en snabb och professionell hjälp när du har frågor.

Tel. 08-35 29 50· eller E-post

Produkter Laddar...
Polställning :
Längd: (mm)
Bredd: (mm)
Höjd: (mm)
Kapacitet (Ah):
Spänning (V):
Underhållsfritt:
 
Teknologi: