BOSCH bilbatteri

Bilbatterier från BOSCH är underhållsfria gjorda med silverkalcium teknologi och överstiger orginaltillverkarnas specifikationer och prestanda. Valet av batteri påverkas av typ av utrustning, körförhållanden och klimat och därför finns batterierna i tre olika utförande för att uppfylla alla krav.

Bosch S4 bilbatteri

Är en kraftfull energikälla för säker start för mellanklassbilarnas ökade krav på prestanda. Med en marknadstäckning på 97% uppfyller batteriet även de asiatiska bilarnas specialkrav.

Bosch S5 bilbatteri

Passar bilar i lyxklassen som kräver hög batterieffekt. För säker start av stora motorer och för driftsäker strömförsörjning till säkerhets- och komfortutrustning.

Bosch START-STOP bilbatteri

EFB batterierna har dubbla cyklingslivlslängden jämfört med vanliga batterier, större laddingsacceptans, högre densitet på det aktiva materialet.

Bosch AGM S6 bilbatteri

AGM är kraftkällan vid maximala strömbehov. 100% säkerhet mot läckage då syran är bunden i glasfibermattor. Maximalt volymutnyttjande. Tåligt mot vibrationer då plattorna sitter som gjutna. Kan även monteras liggande.

>> Läs mer