GP Batteries

GP Batteries är GPBM Nordics varumärke inom produktområdena batterier och batteriladdare, ljuskällor och ficklampor.

Med en 20-årig historia inom batterier och batteriladdning besitter vi en stor kunskap och erfarenhet om branschen och våra kunders behov.
GP Batteries är en av världens största producenter av uppladdningsbara NiMH batterier. Det är ett självklart satsningsområde för oss i Norden, inte minst med tanke på vår strävan efter en mer hållbara och miljövänlig utveckling och framtid.

Vi är en dessutom en komplett batterileverantör med marknadens bredaste och kvalitativa utbud av batterier, med allt från kraftfulla alkaliska batterier till alla möjliga varianter av knappceller, specialbatterier och batteripackar. Allt är samlat under ett starkt varumärke, GP Batteries.
En enklare, grönare och tryggare vardag

GPBM Nordic AB grundades 1986 och har idag av verksamhet i: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrike och Italien. Huvudkontor och nordiskt centrallager i Göteborg. Företaget har ca 80 anställda.

GPBM Nordic säljer och marknadsför produkter inom produktområdena batterier och batteriladdare, ljuskällor, portabel belysning och brandsäkerhetsprodukter under varumärkena GP Batteries och Housegard, till både konsument- och industrimarknaden.

_________________________________________________________________
Länk till fabrikatets hemsida

>> Läs mer