Hem » DOMETIC | Mobile Living » Pentryfläktar
Pentryfläktar

Pentryfläktar

KÖKSFLÄKTAR FÖR INBYGGNAD

Dometics köksfläktar leder snabbt ut matoset och ångan ur fordonet. Den kompakta fläkten har en 12-voltsmotor som integreras i takkåpan och inte i själva enheten. Denna konstruktion ger optimalt luftflöde och bästa möjliga kapacitet. Anslutningen utåt består av ett flexibelt rör och ett vädertåligt lock på taket av husbilen eller husvagnen.

DEN NYA GENERATIONEN MED TOUCHPANEL OCH LED-BELYSNING

Den nya köksfläkten CK 500 uppfyller de högsta kraven på komfort. Fläkthastigheten, klockan och belysningen ställer man enkelt in genom att peka på den eleganta touchpanelen av värmebeständigt glas. Frontpanelen, de hygieniska rostfria ytorna och 5-skikts metallfettfiltret är alla lätta att rengöra

KÖKSFLÄKT MED LUFTCIRKULATION ELEGANT KOMFORT OCH ENKEL MONTERING

Dometic CK 2000 är världens första spisfläkt för fritidsfordon som arbetar med cirkulationsluft. Man behöver alltså inte i nstallera någon takfläkt. Matoset dras upp i mitten av enheten, den renade luften leds sedan tillbaka genom öppningarna på sidorna och framsidan. Detta skapar en luftkupol som stoppar oset från att spridas samt säkerställer en god utsugningskapacitet. Ännu en fördel är den extremt låga strömförbrukningen på endast 5 watt!

 

>> Läs mer