Spänningsomvandlare

Spänningsomvandlare

Spänningsomvandlare - Dometic PerfectPower IUOU laddnigskurva för alla blybatterityper.

Dessa DC-laddningsomvandlare ser till så att fritidsbatteriet alltid laddas optimalt under körningen så att du aldrig har slut på batteri när du når din destination. Rekommenderas starkt för moderna EURO 6-fordon med smarta generatorer. Rekommenderas även för fordon där kabelarean är för liten för att försörja anslutna apparater.
Många husbilsägare litar helt på att generatorn laddar upp alla batterier helt och hållet. Man märker oftast först när batteriets spänning börjar avta att detta inte fungerar särskilt väl. Orasken till detta är att man har långa ledningar med för liten ledararea. Waeco PerfectCharge IU-omvandlare löser problemet och sörjer för att batteriet ska laddas på rätt sätt medan du åker.

För användning på båtar - Dometic PerfectPower

Den nya serien spänningsomfomare löser alla problem med förbrukare på 12 eller 24 volt oavsett om elsystemet ombord är på 12 eller 24 volt. 2 modeller omvandlar 12 till 24 volt med en effekt på 10 respektive 20 ampere, även 24 volts förbrukare kan alltså drivs på 12 volt! Från 24 till 12 volt finns effekter mellan 10 ampere ända upp till 40 ampere.

>> Läs mer
Produkter Laddar...
Spänning (V):