Hem » Batteriladdare (Alla) » Batteriladdare 48V 10A IP66 för vätskebatterier 80-150Ah

Batteriladdare 48V 10A IP66 för vätskebatterier 80-150Ah

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
4 875 kr

Beskrivning

DEN PERFEKTA LADDAREN TILL B.L.A BYGGLIFTAR SOM JOBBAR I EN FUKTIG OCH DAMMIG MILJÖ. LÄMPLIG FÖR LADDNING AV TROJAN /CROWN OCH DYLIKA VÄTSKE, AGM-ELLER GELBATTERIER. en kompakt laddare med vattentätt hölje. Den höga kapslingsklassen, IP66, gör laddaren lämpad för användning i krävande miljöer med damm och fukt. IP66 innebär dels att laddaren är helt dammtät (IP6x), dels att den har klarat test med 100 liter vatten/min med ett tryck av 100 kPa genom ett munstycke med 12,5 mm innediameter från ett avstånd av 2,5 meter under minst tre minuter (IPx6)

Många fordon är ännu försedda med traditionella laddare med stora ventilationshål och inbyggda fläktar. Vatten, fukt och damm tränger in med många driftstörningar och dyra servicekostnader om påföljd. Batteriexpressen har därför tagit fram en laddare med damm- och vattentätt hölje, utan fläktar och andra rörliga delar som förorsakar krångel.

Självklart är den mycket tålig mot vibrationer och stötar. Det medföljer en fjärransluten display med vilken du kan följa laddningsprocessen, ev. felkopplingar och om batteriet inte är anslutet. Skulle den stå i för starkt solsken så stänger ett automatiskt säkerhetsstopp av laddaren.

* Inbyggnadsladdare eller stationär laddare 48V/10A
* Damm -& sköljtät, med primärswitchteknik.
* LIP66 är en kompakt laddare med vattentätt hölje.
* Startar laddningsprocessen även vid 1V batterispänning.
* Säkerhetsstopp vid överhettning (tex. vid laddning i starkt solsken, +65 grader).
* Universal ingående spänning 100-240V, 50-60Hz. Kompensattion för spännngsfall i kablarna till batteriet.
* Skyddas av ett relä mot polaritetsvändning, kortslutning, överspänning.
* Laddar intenstivt trots variationer i nätspänningen (-15 till +10 ).
* Laddningen visas med fjärransluten display (röd,gul,grön) som visar laddnigsprocessen, ev. felkopplingar och om batteriet inte är inkopplat.
* Lämplig för laddning av batterier för cyklisk drift såsom liftar, truckar, golfbilar, städmaskiner samt kraftförsörjning.


LxBxH = 280x185x90 mm.

Vikt 4,5kg.

Artikelnummer: LIP665

Specifikation

Du kanske också är intresserad av