Hem » Batteritestare » Batteritestare Tudor Exide RE EBT165P 100-1200A (CCA) EN

Batteritestare Tudor Exide RE EBT165P 100-1200A (CCA) EN

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
7 090 kr

Beskrivning

BATTERITESTARE MED DUBBLA FUNKTIONERNy testare för snabb och enkel kontroll av såväl fabriksnya batterier som batterier installerade i fordon.

Varför behövs dubbla funktioner?

En batteritestare mäter batteriernas konduktans, en parameter som varierar mellan nya batterier och batterier som är i användning. Exides nya testare, EBT-165P, bemästrar dessa skillnader. Det betyder att man i ett och samma instrument har en testare som kan användas både till att hålla koll på batterierna på lagret och att kontrollera konditionen på batterier som sitter monterade i fordon. En enkel mätning med EBT-165P ger snabbt svar på om batteriet är i fullgott skick, om det behöver laddas eller om det är förbrukat och behöver bytas ut.

Egenskaper och fördelar:

Anpassad för alla förekommande batteriteknologier - Utvecklad för kontroll av såväl nya batterier som batterier i bruk- Flexibel allt-i-ett testare- Fem knappar och lättläst display- Enkel hantering och tydlig information- Batteridiagnos - Spännings- och CCA-mätning - Diagnos av startmotor och generator - Printning av mätdata - Komplett diagnosdokumentation- Temperaturkompensering - Eliminering av spänningspolarisation - Varning vid felaktig inkoppling- Pålitliga och robusta mätvärden

Specifi kation
Elektronisk batteritestare
V2.0
- Testare för 12V blybatterier
- Rekommenderad för batterier med startströmmar
(CCA) i intervallet 100 -1200 A(EN)
- Inbyggd voltmeter för spänningsmätning
i området 1 till 30 V
- Kabellängd 0,5 m
- Termopapper på rulle, dimensioner,
bredd x diameter, 57 x 47 mm
- Temperaturintervall för användning -18 till 50°C
- Testaren kräver ett 9V torrbatter

Specifikation

Dokument

Dokument (0)