Hem » Liftbatterier » Deep-cycle batteri 12V/150Ah
 •  
 •  
 • Dubbelpol. Standard + M8 bult med mutter

Deep-cycle batteri 12V/150Ah

Artnr: FP3150
Lagerstatus: Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
4 631 kr Ord. Pris (5 789 kr )

Specifikation

Beskrivning

Amerkanska Crown Deep-Cycle 

Från batteriexpressen kan du köpa Amerikanska batterier från Crown Batteries Inc., Ohio som visat sig vara bäst i test av det oberoende testinstitutet JBI Corporation i USA.

Dessa sk. Deep-Cycle batterier har extra tjocka blyplattor och är gjorda för att tåla djupa urladdningar där plattorna i batteriet utsätts för "bortfrätning".
För att lösa detta bortfrätningsproblem så har Batteriexpressens Deep-Cycle batterier en extra tät oxid för att skapa starkare sammanhängande förband mellan det aktiva materialet och separatorn Flex-sils armeringsribbor. Denna konstruktion ger bästa möjliga djupurladdningsegenskaper och bevisade rekordsiffror för batterier som djupurladdas. Våra Deep-Cycle batterier skall absolut inte jämföras med enklare fritids- eller sedvanliga kombinerade start- och förbrukningsbatterier som har tunna plattor och som inte är särskilt tåliga mot djupurladdningar. Crown Deep-Cycle batterierna är därför ett tryggt och säkert val vare sig du skall ha batterier till byggliftar, golfbilar, båtar och fartyg, städmaskiner, elbilar, mm.

LxBxH:328x179x267mm (höjden ink. pol.) Vikt: 40kg. Spänning: 12V. Kapacitet: 150Ah/20h. Urluftning: Öppet.

Garanti: För konsument två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1-år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor".                                                                                                                                                                                 

 

>> Läs mer

Liknande produkter:

 • Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
  Art nr. FP3206
  5 200 kr
  ( 6 500 kr )
 • Omgående leverans
  Art nr. FP3151
  3 500 kr
  ( 4 375 kr )