Hem » Städmaskinsbatterier » Deep-cycle batteri 6V/240Ah
  • Deep-cycle batteri 6V 240 Ah CROWN- motsvarar TROJAN TE35
  • Polställning (2)
  • Konisk pol. DIN standard.
  •  

Deep-cycle batteri 6V/240Ah

Artnr: FP1240
Lagerstatus: Omgående leverans
4 959 kr

Specifikation

Beskrivning

Deep-cycle batteri 6V 240 Ah CROWN- motsvarar TROJAN TE35

Liftbatteri Städmaskinsbatteri

Amerikanska Crown Deep-Cycle

Från batteriexpressen kan du köpa Amerikanska batterier från Crown Batteries Inc., Ohio som visat sig vara bäst i test av det oberoende testinstitutet JBI Corporation i USA.

Dessa sk. Deep-Cycle batterier har extra tjocka blyplattor och är gjorda för att tåla djupa urladdningar där plattorna i batteriet utsätts för "bortfrätning".
För att lösa detta bortfrätningsproblem så har Crown Deep-Cycle batterierna en extra tät oxid för att skapa starkare sammanhängande förband mellan det aktiva materialet och separatorn Flex-sils armeringsribbor. Denna konstruktion ger bästa möjliga djupurladdningsegenskaper och bevisade rekordsiffror för batterier som djupurladdas. Våra Deep-Cycle batterier skall absolut inte jämföras med enklare fritids- eller sedvanliga kombinerade start- och förbrukningsbatterier som har tunna plattor och som inte är särskilt tåliga mot djupurladdningar. Crown Deep-Cycle batterierna är därför ett tryggt och säkert val vare sig du skall ha batterier till byggliftar, golfbilar, båtar och fartyg, städmaskiner, elbilar, mm.

Tekniska specifikationer:

LxBxH: 244x190x273 mm (höjden ink. pol.)

Vikt: 29,1 kg
Volt: 6V 
Kapacitet: 240Ah/20h
Poltyp: Konisk rundpol

Garanti: För konsument två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1-år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor"

>> Läs mer

Liknande produkter:

  • Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
    Art nr. FP1242
    4 736 kr