Hem » Städmaskinsbatterier » Deep-cycle batteri 6V/330Ah
  •  
  • Polställning (2)
  • Dubbelpol. Standard + M8 bult med mutter

Deep-cycle batteri 6V/330Ah

Artnr: FP1325
Lagerstatus: Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
6 336 kr

Specifikation

Beskrivning

Amerkanska Crown Deep-Cycle 

Från batteriexpressen kan du köpa Amerikanska batterier från Crown Batteries Inc., Ohio som visat sig vara bäst i test av det oberoende testinstitutet JBI Corporation i USA.

Dessa sk. Deep-Cycle batterier har extra tjocka blyplattor och är gjorda för att tåla djupa urladdningar där plattorna i batteriet utsätts för "bortfrätning".
För att lösa detta bortfrätningsproblem så har Batteriexpressens Deep-Cycle batterier en extra tät oxid för att skapa starkare sammanhängande förband mellan det aktiva materialet och separatorn Flex-sils armeringsribbor. Denna konstruktion ger bästa möjliga djupurladdningsegenskaper och bevisade rekordsiffror för batterier som djupurladdas. Våra Deep-Cycle batterier skall absolut inte jämföras med enklare fritids- eller sedvanliga kombinerade start- och förbrukningsbatterier som har tunna plattor och som inte är särskilt tåliga mot djupurladdningar. Crown Deet-Cycle batterierna är därför ett tryggt och säkert val vare sig du skall ha batterier till byggliftar, golfbilar, båtar och fartyg, städmaskiner, elbilar, mm.

 

LxBxH: 301/310x183x359 mm (höjden ink. pol.)
Vikt: 45 kg
Volt: 6V 
Kapacitet: 330Ah/20h
Poltyp: Dubbelpol (bilpol + M8 bult)
Artikelnr: FP1325
Garanti: För konsument två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1-år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor". 

>> Läs mer

Liknande produkter:

  • Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
    Art nr. FP1305
    5 860 kr