Hem » DOMETIC | Mobile Living » Toalett » Eltoalett » Dometic MasterFlush 7200
  • MF 7200
  •  
  •  
  • Installation

Dometic MasterFlush 7200

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artnr: Artikelbilder: Benämning: Pris: Antal:
MF722012V
Artikelbild: Dometic MasterFlush 7200
4 824 kr Ord. Pris (5 360 kr )

MF726012V
Artikelbild: Dometic MasterFlush 7200
5 305 kr Ord. Pris (5 894 kr )

Beskrivning

Trött på att pumpa? Vi har ett smart alternativ! Med den nya MasterFlush MF 7200 från Dometic kan du förnya din toalett utan att betala för mycket. De eleganta kvarntoaletterna är lika komfortabla och hygieniska som toelatterna hemma: stor sits, djup skål, visuellt tilltalande, rund design. Allt detta till ett verkligt överkomligt pris! Tips; köp modellen för färskvatten! Förbrukningen är minimal, mindre lukt och mycket tystare spolning. En snål eltoa gör septitanken större! Fler spolningar per tanktömning. 

Den här platssparande toaletten är idealistisk för efterinstallation. Den kompakta sockeln passar perfekt till anslutningarna för alla vanliga toalettmodeller. Ännu en fördel: med den nya och världsunika 360 ORBIT tekniken kan sockeln anslutas i valfri vinkel mot toalettskålen; den kan alltså anslutas "runt hörnet" och anpassas till olika typer av krävande utrymmesförållanden. Den nya MasterFlush kan installera på platser där inga andra marintoaletter passar.

En annan fördel är det högeffektiva kvarnsystemet. Kvarnen har 10 kvarnknivar som finfördelar avfallet på ett effektivt sätt, utan att det uppstår problem med avloppet. 

Elektisk kvarntoalett med 360 ORBIT-teknik, standardmodell, sjövattenspolning eller färskvattenspolning

 

 

Specifikation

Dokument

Dokument (0)