Hem » DOMETIC | Mobile Living » Säkerhetsartiklar
Säkerhetsartiklar

Säkerhetsartiklar

Förvara värdesaker i ett Säkerhetsskåp

Med tanken "maximal säkerhet i minimalt utrymme" har vi skapat en rad säkerhetsskåp i hög kvalitet. Alla skåp är i kompakt storlek, har låg vikt och robust design, vilket gör dem perfekta för små utrymmen.

Med vår 40-åriga erfarenhet av säkerhetsskåp inom hotellindustrin sätter vi standarden för säkerhetsskåp för marint bruk.

Nya Säkerhetsskåp med LED-display

De nya modellerna med LED-display och modern elektronik är mycket användarvänliga. Efter att den individuella koden slagits in öppnas eller låses säkerhetsskåpet automatiskt. Två unika huvudnycklar medföljer varje säkerhetsskåp om det automatiska låset mot förmodan är blockerat.

SLUTA OROA DIG FÖR FARLIGA GASER!

Hur får du veta om gas strömmar ut i fordonet? Troligtvis när det redan är för sent … Narkoslarmet MagicSafe MSG 150 skyddar dig mot narkosgaser. Den känner tillförlitligt av farlig narkosgas i luften och genererar genast ett larm: det hörs en hög signal och den röda LED-lampan blinkar. Samtidigt slås ett utgångsrelä på, som kan aktivera externa larmenheter med upp till 10 A. Du kan stänga av det akustiska larmet genom att trycka på en knapp. Med samma knapp startar man även sensorns funktionstest. Eventuella systemfel visas omedelbart. Sensorn känner av gaser som har eter, kloroform, butan, etan och trikloretylen som bas. Den anpassar sig automatiskt till rumsluften.

>> Läs mer