Hem » Varumärken » Varta » Varta - Konsumentbatterier
Varta - Konsumentbatterier

Varta - Konsumentbatterier

>> Läs mer

OBS! Vi har ett begränsat lager i vår butik.
Skulle just din produkt saknas så beställer vi hem den åt er.
Oftast kan du hämta redan dagen efter.

VARTA KONSUMENTBATTERIER – Perfekt för dina behov

VARTAs engångsbatterier (småbatteri) erbjuder den optimala energilösningen för alla enheter som används dagligen, från leksaker till digitalkameror till fjärrkontroller och mycket mer. För att passa alla typer av energiförbrukning utvecklade vi VARTA LONGLIFE-sortimentet med engångsbatterier.

VARTAS LAMPOR – LYSER UPP DITT LIV

VARTAs ficklampor är perfekta för alla situationer – hemma, på jobbet eller på friluftsäventyr. Därför omfattar vårt sortiment ficklampor, pannlampor, campinglampor, bärbara strålkastare, lampor för nyckelringar och speciallampor – från lampor för vardagsbruk till lågt pris, upp till premiumlampor med avancerade funktioner, från lättviktslampor till extremt robusta, i en mängd olika storlekar. Dessutom följer våra lekfulla barnlampor med barnen som en pålitlig vän i natten.
VARTAs lampor har prestanda som helt följer ANSI-standarden, för att underlätta en objektiv jämförelse. På VARTA erbjuder vi inte bara innovativa produkter, vi garanterar också högsta kvalitet. Vi står alltid till tjänst för dig och din familj.

>> Läs mer