Hem » Varumärken » Dometic » DOMETIC | Mobile Living » Inverter, Omvandlare & Laddare
Inverter, Omvandlare & Laddare

Inverter, Omvandlare & Laddare

>> Läs mer

Inverter Omvandlare & Laddare

Omvandlare & Laddare till bilen, husvagnen eller båten - även på fritiden är det bra att ha 230 volt tillgängligt. Då kan du ta med dig dom elektriska apparaterna du använder mest för att göra resan ännu skönare. Du behöver oftast ett 230-voltsuttag. En omvandare är skräddarsydd för att passa de olika användningsområderna. Det finns både prisvärda kompakta alternativ för att ladda mobiltelefonen eller om du har en mikrovågsugn eller en mer avancerad kaffebryggare som ska drivas via en omvandlare.

Ren sinusspänning: Spänningen styrs korrekt av en mikroprocessor. Resultatet blir en spänning som i eluttaget hemma. Krävs för mikrovågsugnen, ladda den elektriska tandborsten, kaffebryggaren, lysrör, audio/videoenhet, bärbar dator, komplett kaffemaskin samt energisparlampa.

Modifierad sinusspänning: Spänningen alstrar en stegad kurva som simulerar en sinuskurva. Resultatet blir en utgångsspänning med en stabil amplitud och frekvens. Krävs för att använda läslampan, dammsugaren, vattenkokaren, brödrosten, läslampan samt borrmaskin/cirkelsåg.

>> Läs mer