batteriexpressen-stockholm-kontaktsidan

Vår hjärtefråga är att ta fram batterier och laddare som gör din dag så bekymmersfri som möjligt vare sig du är en slutkund, återförsäljare eller·serviceverkstad.

Hitta till butiken, karta!

Vi samarbetar med branschens starkaste varumärken såsom Bosch, Banner, Optima,Tudor,Exide,Varta,Global,Crown men köper även produktionskapacitet under vårt eget märke Batteriexpressen (före detta Partsmart).

Detta upplägg gör det möjligt att alltid erbjuda rätt batterier till rätt priser. För om du inte litar på oss och är nöjd eller tjänar bra pengar på våra produkter så kommer du inte att berätta för Dina vänner hur bra Batteriexpressen är!

Vilka är vi?
Ett gäng medarbetare med lång och bred erfarenhet som jobbar i företaget som bildades redan 1992. Det tog dock några år innan vi beslöt oss för att sparka igång på allvar och nu är det full rulle.

I början av 2011 flyttade vi in i en toppmodern industrifastighet som var har mycket utrymme och rätt förutsättningar för att lagerhålla och underhålla tusentals artiklar för en snabb och omgående leverans. Vi är Stockholms största batterihus och hösten 2015 fördubblade vi vår lokalyta!

Adress
Kranvägen 2
InfraCityVäst (brevid Bauhaus)
194 61 Upplands-Väsby

Ladda ner vår broschyr
Vi har en ny broschyr som släpptes för bara ett  litet tag sedan. I den kan du läsa lite om oss och våra produkter. Klicka på bilden nedan för att hämta hem den.

Högsta kreditvärdighet
Dessa tre A behöver ingen närmare presentation. Men om någon ändå undrar så kan vi stolt berätta att vi har högsta möjliga kreditvärdighet.
Certifierade av Blybatteriretur
Vi är ceritifierade av Blybatteriretur vilket intygar att vår hantering av returbatterier är miljövänlig enligt praxis. Klicka på bilden för att se certifikatet.

 

 

batteriexpressen-butiken

Batteriexpressen AB är anslutet till BlyBatteriRetur och uppfyller därmed sitt producentansvar för blybatterier enligt förordning (SFS 2008:834) om producentansvar för batterier. BlyBatteriRetur intygar
att BlyBatteriRetur endast anlitar miljöcertifi erade insamlingsföretag, eller företag vars miljöarbete har godkänts av BlyBatteriRetur, för insamling, hantering och transport av förbrukade blybatterier, att blyåtervinning sker enligt metoder och i anläggningar som vid en internationell jämförelse motsvarar högt ställda miljökrav samt att arbetsmiljön i insamlingskedjan uppfyller svensk rätt.