Hem » ---Alla Batterier » Deep-cycle batteri 6V/390Ah
 •  
 •  
 • Bilpol+M8 bult.
 • Måttskiss. Klicka för större bild!

Deep-cycle batteri 6V/390Ah

Artnr: FP1395
Lagerstatus: Omgående leverans
8 078 kr

Specifikation

Beskrivning

Amerkanska Crown Deep-Cycle 

Från batteriexpressen kan du köpa Amerikanska batterier från Crown Batteries Inc., Ohio som visat sig vara bäst i test av det oberoende testinstitutet JBI Corporation i USA.

Dessa sk. Deep-Cycle batterier har extra tjocka blyplattor och är gjorda för att tåla djupa urladdningar där plattorna i batteriet utsätts för "bortfrätning".
För att lösa detta bortfrätningsproblem så har Batteriexpressens Deep-Cycle batterier en extra tät oxid för att skapa starkare sammanhängande förband mellan det aktiva materialet och separatorn Flex-sils armeringsribbor. Denna konstruktion ger bästa möjliga djupurladdningsegenskaper och bevisade rekordsiffror för batterier som djupurladdas. Våra Deep-Cycle batterier skall absolut inte jämföras med enklare fritids- eller sedvanliga kombinerade start- och förbrukningsbatterier som har tunna plattor och som inte är särskilt tåliga mot djupurladdningar. Crown Deet-Cycle batterierna är därför ett tryggt och säkert val vare sig du skall ha batterier till byggliftar, golfbilar, båtar och fartyg, städmaskiner, elbilar, mm.

 

LxBxH: 314x183x410 mm (höjden ink. pol.)
Vikt: 52 kg
Volt: 6V 
Kapacitet: 390Ah/20h
Poltyp: Dubbelpol (bilpol + M8 bult)
Artikelnr: FP1395

Laddströmstyrka I1 min.40A max.90A. Klicka på "Dokument" uppe till höger" Välj "Technical data sheet".


Garanti: För konsument två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1-år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor". 

>> Läs mer

Liknande produkter:

 • Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
  Art nr. FP1430
  7 836 kr
 • Omgående leverans
  Art nr. FP1350
  7 355 kr
 • Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
  Art nr. FP1397
  7 188 kr