Hem » MC-batteri » Varta Mc-batteri YB3L-B 12v 3Ah
  •  
  • Polställning (0)

Varta Mc-batteri YB3L-B 12v 3Ah

Mått (mm) L= 100 B= 58 H= 112
Artnr: 503013001

Lagerstatus

Webblager 1 - 4 dagars leverans
Stockholm 1 - 4 dagars leverans Kranvägen 2, 194 54 Upplands Väsby
570 kr inkl. moms
  • OBS! Farligt Gods: Denna produkt kan endast hämtas i butik p.g.a. sin klassificering. Se alternativ om du söker andra fraktval.

Specifikation

Beskrivning

Vår storsäljare bland Powersports-produkterna är ett kraftfullt batteri med lång livslängd som är lätt och billigt att montera in. Du får pålitlig startkraft så snart du sätter nyckeln i tändningslåset första gången och sedan om och om igen. Och fast du tar ut det mesta av ditt batteri under de mest krävande förhållanden fortsätter det ändå att leverera full kraft. Med 41 modeller som täcker alla former av powersportsanvändning kommer du säkert att hitta ett Powersports Freshpack som passar just dig.

De största fördelarna:

Artikelinformation

VARTA Powersports FreshPack levereras med separat syrabehållare och är sinnebilden för ett konventionellt men ändå toppmodernt batteri. Startkraft utöver det vanliga i alla väder är resultatet av perfekt anpassad plattkonstruktion, innovativ gallerdesign och en speciell separator. Tillräckligt med effekt och energi i alla situationer. Batteriet är konstruerat för att motstå vibrationer och stötar för att fungera i alla användningsområden.

Egenskaper

Spänning [V]: 12 V
Batterikapacitet [Ah]: 3 Ah
Köldstartström EN [A]: 30 A
Polställning: 0
Poltyp: 6
Längd [mm]: 100 mm
Bredd [mm]: 58 mm
Höjd [mm]: 112 mm
Vikt fylld [kg]: 1,61 kg
Teknisk information
BATTERI MED CENTRALAVGASNING. UTGÅNG HÖGER SIDA
Allmän information
YB3L-B
Art.nr 503013001

 

Garanti: För konsument gäller två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1 år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor".

>> Läs mer

Dokument