Hem » ---Alla Artiklar » Varta Mc-batteri YB4L-B 12v 4Ah
  •  
  • Polställning (0)

Varta Mc-batteri YB4L-B 12v 4Ah

Mått (mm) L=121 B=71 H=93 | EN:20 | PS:0 | Kg:1,2
Artnr: 504011002

Lagerstatus

Webblager 1 - 4 dagars leverans
Stockholm 1 - 4 dagars leverans Kranvägen 2, 194 54 Upplands Väsby
506 kr inkl. moms
  • OBS! Farligt Gods: Denna produkt kan endast hämtas i butik p.g.a. sin klassificering. Se alternativ om du söker andra fraktval.

Specifikation

Beskrivning

Vår storsäljare bland Powersports-produkterna är ett kraftfullt batteri med lång livslängd som är lätt och billigt att montera in. Du får pålitlig startkraft så snart du sätter nyckeln i tändningslåset första gången och sedan om och om igen. Och fast du tar ut det mesta av ditt batteri under de mest krävande förhållanden fortsätter det ändå att leverera full kraft. Med 41 modeller som täcker alla former av powersportsanvändning kommer du säkert att hitta ett Powersports Freshpack som passar just dig.

De största fördelarna:

VARTA Powersports FreshPack levereras med separat syrabehållare och är sinnebilden för ett konventionellt men ändå toppmodernt batteri. Startkraft utöver det vanliga i alla väder är resultatet av perfekt anpassad plattkonstruktion, innovativ gallerdesign och en speciell separator. Tillräckligt med effekt och energi i alla situationer. Batteriet är konstruerat för att motstå vibrationer och stötar för att fungera i alla användningsområden.

Egenskaper

Spänning [V]: 12 V 
Batterikapacitet [Ah]: 4 Ah 
Köldstartström EN [A]: 50 A 
Polställning: 0  
Poltyp: 5  
Längd [mm]: 121 mm 
Bredd [mm]: 71 mm 
Höjd [mm]: 93 mm 
Vikt fylld [kg]: 1,88 kg 
Batteri: med centralventilation (utlopp höger)  
Specialtillbehör
Adapter medföljer för japanska typer
Centralventilation beräkna ca 7-10 mm extra utrymme för längdmåttet
Kortinformation
YB4L-B
Art.nr 504011002
 

Garanti: För konsument gäller två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1 år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor".

>> Läs mer

Dokument