Hem » Batteriladdare - Hela Sortimentet » Victron MultiPlus 12/1200/50-16 230V VE.Buss

Victron MultiPlus 12/1200/50-16 230V VE.Buss

Mått (mm) L= B= H=
Artnr: PMP122120000

Lagerstatus

Webblager 1 - 4 dagars leverans
Stockholm 1 - 4 dagars leverans Kranvägen 2, 194 54 Upplands Väsby
12 535 kr

Specifikation

Beskrivning

Unika PowerAssist-egenskaper
MultiPlus förhindrar överbelastning på en begränsad AC-källa som en generator eller en landströmsanslutning. Först reduceras batteriladdningen automatiskt om överbelastning annars skulle inträffa. I nästa steg kommer uteffekten från en generator eller landströmskälla att förstärkas med ström från batteriet.

Oavbruten växelström (UPS-funktion)
I händelse att fel uppstår i uppkopplingen, om en landströmanslutning eller generator kopplas ifrån, aktiveras Multin som tar över strömtillförseln till de anslutna enheterna. Detta sker så snabbt (inom mindre än 20 millisekunder) att datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att fungera utan avbrott.

I stort sett obegränsad ström tack vare parallelldrift
Upp till 6 Multis kan fungera parallellt för att uppnå högre uteffekt. Trefasdrift eller drift med fasuppdelning är också möjlig. Kontrollera våra datablad för att se vilka modeller som har parallell-, trefas- och fasuppdelningsegenskaper.

Fjärrövervakning och styrning
Du kan övervaka och styra din MultiPlus och dina system lokalt (LAN) eller fjärrstyra dem via internet var du än befinner dig i världen genom att använda den kostnadsfria VRM-appen och VRM-portalen. De kan nås med ett flertal operativsystem från en telefon, en surfplatta eller en bärbar eller stationär dator. ColorControl GX eller Venus GX krävs och kontrollen är obegränsad, du kan göra allt från att justera din MultiPlus till att ställa in ett Geofence för hyrbilar och mycket mer.

>> Läs mer