Hem » Varumärken » Tudor AGM 12V 82Ah TK820

Tudor AGM 12V 82Ah TK820

Mått (mm) L=315 B=175 H=190 | EN:800 | PS:0 | Kg:23,3
Artnr: TK820
4 514 kr inkl. moms

Specifikation

Beskrivning

Tudor AGM 12v 82Ah för fordon med Start Stop och fordon med mycket utrustning. AGM-batterier med hög prestanda och en hög energireserv. Robusta batterier som är vibrationståliga och har en lång livslängd. Tudor AGM är idealiska för bilar med Start-Stop-system i eventuell kombination med regenerativ bromskraftåtervinning och andra intelligenta bränslebesparande funktioner.

Fördelar
Mycket hög laddningsmottaglighet
4 gånger högre cyklingslivslängd jämfört med standardbatterier
Optimerade för användning i partiellt laddningstillstånd
Idealiska för stora bilar, stadsjeepar, skåpbilar och bilar med Start-Stop-funktion och energikrävande elutrustning
Rekombinerande VRLA-batteri (ventilreglerade) medför hög säkerhet och ingen fri syra
Konstruerade med modernast tillgängliga teknologi – godkända av biltillverkarna

Motsvarande i andra fabrikat:58001,F21,A6,TK800,

Sköt om ditt batteri.
Se till att batteriet är rent och torrt, är batteriet smutsigt så kan det bildas krypströmar och batteriet tappar ström.
Körs bilen bara korta sträckor (under 20 min körtid) så rekommenderar vi regelbunden laddning med extern laddare vintertid. Har du möjlighet att mäta batteriet så ladda batteriet om spänningen i batteriet går under 12,5volt. Mät batteriet innan du startar bilen.
Vid användning av bensin och dieselvärmare så rekommenderas regelbunden laddning. Ett bra riktvärde för att skydda batteriet är att körs värmaren i 30 min kör bilen i 30 min.
Även vid regelbunden körning med längre sträckor så rekommenderar vi att batteriet laddas fullt med extern laddare höst och vår.
För säsongsfordon rekommenderar vi att minuspolen lossas för att ta bort ev tjyvströmar och små förbrukningar som tömmer batteriet över tid. Ladda batteriet var tredje månad.

>> Läs mer

Dokument