Hem » Varumärken » Crown
Crown

Crown

>> Läs mer

Bäst i test med unik konstruktion

Nu kan du köpa Deep-Cycle batterier från Crown Batteries Inc hos oss. Crown Battteries Inc var bäst i test som utfördes av oberoende tesitinstitutet JBI Corporation i USA. Deep Cycle batterier är konstruerade för att tåla djupa urladdningar bättre än konventionella bly/syra-batterier. Dock innebär det att djupurladdningar orsakar frätskador på blyplattorna från syran som uppstår. Detta problemet har Crown Batteries löst med unik konstruktion med tjockare blyplatttor och extra tät oxid för skapa starkare sammanhängande förband mellan det aktiva materialet och Flex-Sils armeringsribbor.
Konstruktionen ger de bästa möjliga djupurladdningsegenskaper och var överlägset i jämförelse med andra liknande batterier enligt JBI Corporations test.Crowns Deep Cycle batterier kan inte jämföras med enklare fritids eller sedvanliga kombinerade start och förbrukningsbatterier med tunnare blyplattor som ger kortare livslängd genom djupurladdningar och lägre antal cyklar.
Med större tålighet, längre livslängd och hög kvalité är Crowns Deep Cycle ett säkert och tryggt val oavsett om det är till byggliftar, golfbilar, båtar och fartyg, städmaskiner, elbilar, mm.

>> Läs mer
Filter Laddar...
Amperetimme (Ah):
fr.
till
Längd: (mm)
fr.
till
Bredd: (mm)
fr.
till
Höjd: (mm)
fr.
till