Hem » Båtbatteri | Marinbatteri » Start-Stop Batteri Bosch 75Ah
 •  
 • Polställning ((0)
 • Måttskiss. Klicka på bilden!

Start-Stop Batteri Bosch 75Ah

Artnr: S4E10
Lagerstatus: Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
2 154 kr

Specifikation

Beskrivning

Boschbatterier till personbilar är underhållsfria batterier med silverkalcium teknologi och överstiger orginaltillverkarnas specifikationer och prestanda. Valet av batteri påverkas av typ av bil, utrustning, körförhållanden och klimat och därför finns batterierna i tre olika utförande för att uppfylla alla krav.

S4 passar bilar i lyxklassen kräver hög batterieffekt. För säker start av stora motorer och för driftsäker strömförsörjning till säkerhets- och komfortutrustning

S4 EFB START-STOP. AGM-EFB är för ett av Bosch specialutvecklat batteri för alla bilar med START-STOP funktion. Dessa kräver batterier som klarar varierande spänning, förhöjd cyklingsförmåga samt förmåga att klara djupa urladdingar, en lägre bränsleförbruknig och C02 reduktion. EFB batterierna är därför en kombination av AGM och specialla polyfleese plattor som inneråller ytterligare aktivt material. EFB batterierna har dubbla cyklingslivlslängden jämfört med vanliga batterier, större laddingsacceptans, högre densitet på det aktiva materialet

* Slutet och underhållsfritt silverkalciumbatteri för nya fordon med mycket elektrisk utrustning
* Överskrider orginaltillverkarnas specifikationer och prestanda
* Lång livslängd tack vare ett av Bosch patenterat system för stansning av nätgallren. Systemet ger ett driftsäkert batteri med högre effekt tack vare ett bättre strömflöde och mindre korrosion. 
* Extremt stor skakhållfasthet. 
* Laddcykelprestandan överträffar EN standarden. 
* Bosch ett Tyskt kvalitetsbatteri. 

 

LxBxH: 315x175x175 mm (höjden ink. pol.)
Vikt: 20,7 kg
Volt: 12V 
Kapacitet: 75Ah/5h
Startkapacitet: 730 CCA Amp.vid -18 grader C (EN)
Artikelnr: S4E10

Garanti: För konsument två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor". 

Dokument

Liknande produkter:

 • TUDOR EXIDE Bilbatteri Startbatteri
  Ej Lagervara: 1 -2 dagars leverans
  Art nr. TL752
  2 526 kr
 • VARTA Bilbatteri Startbatteri
  Omgående leverans
  Art nr. E46EFB
  2 373 kr