Hem » Båtbatteri | Marinbatteri
Båtbatteri | Marinbatteri

Båtbatteri | Marinbatteri

>> Läs mer

 

Batteriexpressen | Båt & Fartyg | Tips & Råd - Klicka här

Behovet av ett marinbatteri och båtbatteri är befintligt oavsett om du har en motorbåt eller en segelbåt. På Batteriexpressen kan vi erbjuda dig just detta. Ditt båtbatteri livslängd påverkas av några viktiga faktorer, användnings område Tex förbruknings batteri, bog propeller, inverter drift, ankar vinsch eller elhybrid. Eller ett dual batteri typ fritids batteri för både start och förbrukning.

Miljö och montering, tåligt mot hög värme i motorrummet, vibrationer, agm eller gele batteri för montering liggande eller där man ej kan fylla på vätska, krav på GMDSS nödsystem och UPS.

Många batterier som placeras i fel applikation förkortar livslängden och ger batteriproblem samt kräver både omsorg och vård. Sköt batteriet på rätt sätt och förläng livslängden och batteri livet. Våra båtbatterier på Batteriexpressen har olika funktioner för att erbjuda något till alla oavsett vad du behöver ditt batteri till. Om du avser ligga ute länge och har en mängd utrustning som skall drivas finns det ett typ av batteri för det och om du bara ska starta en motor finns det ett batteri för det.

När du väljer ditt marinbatteri är det viktigt att du läser igenom produktbeskrivningen väldigt noga för att se vilket batteri som har just de egenskaper du är i behov av. I vårt sortiment hittar ni båtbatterier från en mängd olika leverantörer. Vi marknadsför endast fabriker som är OE leverantörer och som sitter monterade i tex Bavaria, X-Yacht och Swan. Varumärken som säljs mycket till båtmarkanden är Banner, Varta, Optima, Lifeline, Odyssey, Super B, Tudor, Victron, Trojan och Sonnenschein

Välkommen att kika igenom vårt sortiment för att hitta just det batteri du söker till din båt.

>> Läs mer
Produkter Laddar...
Kapacitet (Ah):
Längd: (mm)
Bredd: (mm)
Höjd: (mm)
Starteffekt CCA(EN):
Varumärke:
Teknologi:
 
Spänning (V):