Hem » Båtbatteri | Marinbatteri » Tudor/Exide Dual AGM batteri 12V/140Ah

Tudor/Exide Dual AGM batteri 12V/140Ah

Artnr: EP1200
Lagerstatus: Omgående leverans
5 378 kr

Specifikation

Beskrivning

Fritidsbatteri 12V 140 Ah Tudor Exide EP1200 AGM

Till sjöss är din säkerhet och trivsel beroende av ström till båtens utrustning. Oftast är det batterier som driver viktiga funktioner som startmotor, radio, GPS och lanternor. Exides nya Marinsortiment ser till att utrustningen fungerar och täcker behoven hos såväl professionella som privata användare. Med rätt Marinbatteri kan du njuta av båtlivet utan att oroa dig för att viktiga funktioner ska sluta fungera. Det nya sortimentet är också förstahandsval bland båttillverkare, och delar av sortimentet är DNV-certifierat.

DUAL AGM är batterier konstruerade för användning i moderna husbilar, husvagnar och fritidsbåtar. Deras konstruktion erbjuder ett flertal fördelar såsom flexibelt montage, de kan monteras i trånga utrymmen och även placeras liggande, de är spill- och läckagesäkra och behovet av syranivåkontroller och vattenpåfyllning är helt eliminerat samtidigt som hållbarheten vid lagring är mycket god. De är dessutom tillverkade i ett mycket robust utförande som tål kraftiga vibrationer. Batterierna är tillverkade i AGM-teknologi (Absorbent Glass Mat) med Ca/Ca-legering och är ventilreglerade.

Batteri med AGM-teknologi (Absorbent Glass Mat) är ett mycket avancerat batteri där syran är absorberad i glasflosseparatorerna och behöver aldrig vätskenivåkontrolleras.

Specifikationer Fritidsbatteri 12V 140Ah AGM

LxBxH:515x190x225mm (höjden ink. pol.)
Vikt: 44,3 kg
Volt: 12V 
Kapacitet: 140Ah/20h
Startkapacitet: 700 CCA Amp.vid -18*C (EN), Wh1200
Urluftning: Slutet

Garanti: För konsument två års fabriksgaranti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. För företag 1-år. Exakta villkor finner du under "Köpvillkor".  

 

Dokument

Liknande produkter:

  • BATTERIEXPRESSEN AGM Batteri
    Omgående leverans
    Art nr. AGM3170
    7 085 kr